H I A T U S

ASSALAMMUALAIKUM







Hai 2016! ^^

Start tahun ni, Lulu dah kena kurangkan main laptop dan handphone. Kena fokus kat pelajaran je. Huhu T^T Mak nak rampas handphone dan laptop. Dapat semula selepas habis SPM. Sedihnya~ Bye Laptop. Bye handphone.


Tahun depan, I mean tahun ini, Lulu mohon masuk asrama. Harap-harap dapat. Tolong doakan Lulu ya? Terima kasih! ^^ 


Tidur dah kena kurangkan, belajar perlu ditingkatkan. Insha Allah, aku boleh buat. Lulu mungkin akan jarang update blog. Atau mungkin tak update langsung. Haah kan, nak update macam mana kalau laptop dengan mama? Ini mungkin post yang terakhir pada tahun ni. Just 'MUNGKIN'. Kalau ada peluang, Lulu update lah. ><